Naši listići su testirani od strane Anne Nowak-Ibisz koji je emitiran na programu Mrs. Gadget na kanalu TVN.

"Proizvod, koji se zagarantovano koristi na dnevnoj bazi"

"Prala sam veš na 40 stepeni, stavila sam pola listića u bubanj sa prljavim vešom. Kada se veš osušio, mogla sam osjetiti učinak Dizolve na vlastitoj koži. Odjeća je vrlo mekana na dodir, miris je neutralan i nema ostatka listića."

"Dizolve to je ono što mi treba!"

"Ne morate stavljati deterdžent, pazeći da se ne prospe kao što se često događa, jednostavno uzmete list, istrgnete, stavite u mašinu i spremni ste. Idealno rješenje kada ste u žurbi."

"Jedan list je dovoljan za jedno veliko pranje"

"Učinkovito čisti odjeću i ostavlja je mekom. Boja odjeće ostaje intenzivna i ne blijedi. Osim toga, listići su hipoalegenski, a sa njegovom malom veličinom možete ga ostaviti bilo gdje."

"Listić je vrlo koncentriran i siguran za osjetljivu kožu"

"Listići su stvarno kul za korištenje i što je najvažnije- oni su ekološki prihvatljivi i nisu testirani na životinjama. Kako bi upotrijebili listić, sve što trebate je da ubacite prljav veš u mašinu, stavite listić i započnete pranje. Svaki list se potpuno rastvara."

"S listićima Dizolve pranje je još pametnije!"

"Listići su dizajnirani za pranje, tako da je deterdžent uvijek perfektno raspoređen. To je jednostavno, jedno pranje- jedan listić i na kraju ništa nije bačeno."

"Listići su stvarno odlični, temeljito čiste čak i prljavu dječiju odjeću"

"Još jedna prednost je njihova veličina - oni su jednostavno mali - tako da čak i u najmanjem kupatilu ćete naći mjesto za njih. Za mene je to vrlo važno, jer moram od djeteta sakriti sva sredstva za čišćenje. "
Idi na blog: Mamusia i łobuziaki

"Moje mišljenje: najpozitivnije".

"Prvi plus je za male dimenzije (jedan list: 5x13 cm), što u slučaju male kupaonice (živjeti u višestambenoj zgradi) je jako važno."

"Da budem iskren, bio sam skeptičan"

"Ali sada sam ih isprobao i čiste savjesti ih mogu preporučiti. Ne samo majke ... Ovi listići su neutralni i time su pogodni za pranje svih vrsta. Oni su hipoalergenski, ekološki prihvatljivi i ne zahtijevaju nikakve dodatne omekšivače"
Idi na blog: Szufladkownia

"Na koncu, međutim, kada se veš osušio. Odjeća je imala blag i nježan miris"

"Prvi dojam - "Oh, zauzima malo prostora", super za putovanja, ne rasipa se, možese koristiti u veš mašinama kao i u ručnom pranju. Jednostavan, ali brilijantan- jako kompaktno rješenje odgovara mi jako dobro"
Idi na stranicu: Sosrodzice.pl

"Ako imam malo pranje, koristim pola listića, što ga čini još učinkovitijim"

"Priznajem vam da sam ovisan o njima i ne mogu zamisliti povratak na stari način pranja ... Listići Dizolve će se otopiti 100%, ne ostaju na bubnju, a iznad svega veš je čist, mirisan i svjež."
Idi na stranicu: Luksuszagrosze.blogspot.pl

"U pranju osjetljiv, ekološki nastrojen, a kakav je u povratku?”

"Mala težina i veličina su još jedan plus, važno za okoliš -. Da bi prenijeli 3.000 pakovanja treba nam mali auto, a ne veliki kamion, što smanjuje emisiju za oko 94 posto"
Više na stranici: ekologia.pl

"Budući da želim reči da u sastavu nema sapuna. Mogu sigurno prati marame i šalove što je jako bitno za mene"

"To je sjajno rješenje za male kuće ili manje sobe s veš mašinom. Kao na primjer kada neko ima veš mašinu u kuhinji"
Više na stranici: budujacamama.pl

"8. naprava, idealna za kampiranje, Dizolve!"

"Oni su mali i vrlo lagani, što ga čini da može da lako stane u kofer ili putnu torbu"