• Potpuno se rastvara
  • Jednostavno doziranje
  • Kompaktna veličina
  • Hipoalergenski proizvod
  • Ekonomičan i ekološki prihvatljiv proizvod
  • Pogodan za ručno pranje

Kao odgovor u potrazi za kvalitetnim proizvodima koji zadovoljavaju najviše standarde, nudimo listiće za pranje DIZOLVE. To je inovativni deterdžent namijenjen za pranje bijelog i šarenog veša.

DIZOLVE čini vaš veš lakšim, ekonomičnijim i ekološki je prihvatljiv. Dizolve je zapravo suština deterdženta - ne sadrži umjetne punila i otapala. Malo, lagano pakovanje, može uspješno stati u torbicu ili malu plastičnu kesu za kupovinu, a u kupatilu ga je lako ostaviti na bilo kojoj polici.

Inovacija u obliku listića za pranje stigla je u Bosnu i Hercegovinu iz Kanade. Dizolve listići su proizvedeni na tom zahtjevnom tržištu, u kojem uživa veliki dio populacije i oni su postali dio standardne opreme u svakom kupatilu.

Birajte mudro - odaberite DIZOLVE.

Dizolve-New-box-with-instructions

Današnjim svijetom vlada pravilo profita. Svjetske korporacije se fokusiraju na proizvodnju stvari jeftine kvalitete, koje su pune punila i hemikalija, čiji je učinak da smanje cijenu proizvodnje. Efekat dodavanja umjetnih substanci, međutim, su vidljivi samo u velikom periodu vremena, a ispada da su štetni za zdravlje, izazivaljuči razne alergijske reakciji i stvaranjem prijetnje za život.

Stoga treba tražiti alternativne, inovativne proizvode koje nudi tvrtka, za koju je najvažniji cilj povećati udobnost našeg života i zdravlja.