Dizolve listić je:

  • lagan za upotrebu
  • kompaktne veličine
  • antialergijski proizvod
  • ekoloski prihvatljiv i ekonomičan proizvod
  • pogodan za ručno pranje
    • Izumitelji Dizolva su imali jedan cilj: da naprave proizvod koji je prijateljski nastrojen prema ljudima kao i prema okolišu. Listići za pranje veša su odlična alternativa za teške vreće deterdženta, koje su teške za transport i skladištenje. Prije svega, Dizolve listići su izuzetno učinkoviti u akciji, što potvrđuju i mišljenja zadovoljnih kupaca širom svijeta. Unatoč svom izgledu, proizvod učinkovito dopire do svih nečistoća, ostavljajući odjeću čistu i svježu.

Dizolve je prije svega proizvod koji je ekonomičan i ekološki prihvatljivy– ne ostaje na bubnju veš mašine i potpuno se rastvara bez nanošenja štete okolišu, te je siguran za kanalizacijske odvode. Dok koristite Dizolve listiće, nema potrebe da koristite druga sredstva za čisćenje u veš mašini. Velika prednost je njegova učinkovitost- tijekom prevoza, lakše je dostaviti 3,000 pakovanja u malom autu nego u slučaju vre a deterdženta- sa velikim kamionom. Malo, lagano pakovanje, može uspješno stati u torbicu ili malu plastičnu kesu za kupovinu, a u kupatilu ga je lako ostaviti na bilo kojoj polici. Dizolve listić, je tanak poput papira, koji se ovisno o količini veša, može podijeliti na manje dijelove.

Važna prednost ovog proizvoda je hipoalergenost. Listići su bez mirisa, ne sadrže slatke mirise i paraben, te se stoga preporučuju osobama sklonim alergijama i osjetljivoj koži.

Sastojci

Dizolve-New-box-with-instructions

Kako koristiti:

1. Otkinite list.
2. Stavite list u mašinu (prije veša), ili podijelite list na manje komadiće i stavite ih u ladicu za deterdžent
3. Stavite veš u mašinu
4. Započnite pranje

Koristite dva listića u slučaju jako prljavog veša ili velike količine.*
* 1 list na težinu veša do 5kg, za sve iznad 5kg se preporučuju 2 lista.
Mala veš mašina? Koristite pola listića.


Upute: Za najbolji učinak, perite veš kao i inače, odvojite obojeni od bijelog veša. Koristite sredstvo za uklanjanje mrlja u slučaju tvrdokornih mrlja. U slučaju sivila, koristite izbjeljivač ili maramice za sakupljanje nepoželjnih boja. Napomena: Korištenje sredstava za uklanjanje mrlja ili izbjeljivača, može da eliminira hipoalergenske prednosti Dizolva.


Standard-HE-Cold-water-EN550

Ne zahtijeva ispiranje!