Za one koji pate od alergija i osobe sa osjetljivom kožom

Svaki dan smo u dodiru s hiljadama različitih kemijskih sastojaka koji se nalaze u hrani, kozmetici i sredstvima za pranje. Napredak i razvoj civilizacije neraskidivo je povezana s povećanjem količine kemijskih sastojaka, s kojima ne štetimo samo sebi, nego i okolišu. Na svakom koraku susrećemo se sa kemijskim sredstvima koji uzrokuju alergiju, osip, svrbež i štete našem zdravlju. Nažalost, alergije i kemijski konzervansi su npr. u deterdžentima za pranje veša postali sve česšći.

Alergija kože može biti vrlo teška i znatno otežavati svakodnevni, normalni rad, i u svakom koraku trebate provjeriti da proizvodi ne sadrže opasne sastojke za Vaše zdravlje. Rješenje su hipoalergenski listići za pranje veša DIZOLVE. Proizvod ne podliježe nikakvim punilima, otapalima i parabenu. Inovativna formula listića DIZOLVE uglavnom se temelji na prirodnim sastojcima (biljnog porijekla). Proizvod je prijateljski nastrojen za ljude koji pate od alergija i osobe s osjetljivom kožom. Prozirni sastav, koji je samo odgovoran za uklanjanje mrlja i praktičan oblik listića, napravljen je proizvod u kojem uživa veliki broj populacije među kojima su i oni koji su morali provesti dugo vremena u prodavnicama, dok bi pregledali popis sastojaka razli itih deterdženata.

Kako bi listići DIZOLVE oprali nije potrebno dodavati bilo koji sastojak čiji bi jedini posao bio vizualni učinak proizvoda. Listići za pranje Dizolve su jako bitni za pripremu deterdženta. Naš cilj nije, kao u slučaju mnogih drugih globalnih korporacija čišćenja, privlačenja kupca lijepim izgledom i mirisom - želimo prije svega da proizvod bude siguran za kožu kao i za cijelu okolinu.

Dizolve je korak ispred u razvoju deterdženata i ima jak odgovor na sve veći broj alergija u društvu. Nudimo vam potpuno siguran proizvod, a to je proboj u načinu pranja koje je dostupno na svjetskom tržištu.

Listići za pranje Dizolve imaju potvrđenu hipoalergenost. Datoteku (na engleskom jeziku) možete preuzeti ovdje.

hand-strip

Za djecu

Dječja koža je mnogo tanja i osjetljivija na dodir s vanjskim faktorima nego koža kod odraslih. Manji broj lojnih žlijezda, ili nedostatak lipidnog plašta čini dijete prirodno osjetljivijim na bilo koji umjetni način uključujući npr. prašak za pranje veša. Dakle, Dizolve se od rođenja brine o vašoj koži.

Mnogi standardni deterdženti za pranje sadrže umjetne boje, iritanse koji mogu brzo iritirati osjetljivu kožu naše djece. Listići za pranje DIZOLVE su dizajnirani za najmlađe, da se brinu o njihovoj sigurnosti. Listići ne sadrže nikakva punila, verzija je također dostupna kao bez mirisni proizvod za ljude koji su posebno osjetljivi.
Inovativna formula listića DIZOLVE se uglavnom temelji na prirodnim sastojcima (biljnog porijekla). Uz kompatibilnost s kožom, to ide ruku pod ruku s izvanrednom učinkovitosti ovog proizvoda. Nakon pranja sa listićima Dizolve veš je čisto i prirodno mekan.

Dizolve ne iritira bebinu kožu, stoga ga ne izlaže riziku od alergija kasnije u životu. Velika prednost je činjenica da je on ekološki prihvatljiv i ne predstavlja opasnost za okoliš. On je biorazgradiv i siguran za kanalizacijske odvode.

dziewczyna

Listići za pranje Dizolve lako staju u torbu dok hodate ili u malim kesama iz prodavnice. Lagan i praktičan, lako ga možete ponijeti sa sobom na putovanje. Korištenje listića za pranje je također vrlo jednostavano - ne morate trošiti vrijeme na zamorno mjerenje prave količine praška - jedan list je dovoljan za jedno pranje, samo ga stavite u bubanj bez potrebe za dodavanje omekšivača.